The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی
The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی
Blog Article
همانطور که گفته شد بیماری سلیاک در هر سنی میتواند بروز پیدا کند و نشانه های آن در کودکان و بزرگسالان متفاوت است.
۱۴/۰۵/۱۴۰۲ ۷ دقیقه سلیاک در کودکان نوعی بیماری خود ایمنی است که دستگاه گوارش را تحت تأثیر قرار می دهد و موجب اختلال در عملکرد روده کوچک می شود.در این بیماری سیستم ایمنی بدن در برابر خوردن غذاهای حاوی گلوتن واکنش نشان می دهد.
توجه داشته باشید که علائمی مانند نفخ و اسهال و درد شکمی ممکن است لزوما به بیماری سلیاک در کودکان مربوط نباشد.
مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.
آبجو و سایر نوشیدنی های الکلی مبتنی بر غلات نیز می توانند حاوی آن باشند.
۲۲ مدل هایلایت جذاب جوگندمی
نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان میدهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده میشود.
مطالب برگزیده کمک دندانپزشکان تجربی کارشان قانونی است ؟
تجربیات و پرسشهای خود را در مورد بیماری سلیاک در نوزادان، از طریق بخش «نظرات و پرسش ها» با کارشناسان و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.
اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشمپوشی است. به همین دلیل دلدرد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته میشود.
چنین کودکان و بزرگسالانی که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت نکنند، در معرض خطر جدی جزئیات بیماری سلیاک ابتلا به سرطان روده کوچک و لنفوم روده قرار میگیرند.
یبوست به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می شود. ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که منجر شود این کمبود را تجربه کنید. مشکلات عصبی در داخل و اطراف کولون یا رکتوم ممکن است باعث کاهش مدفوع شود، همچنین مشکلات عضلات لگن و شرایطی که بر هورمونها تأثیر میگذارند، مانند بارداری یا دیابت، نیز میتوانند عامل این وضعیت باشند.
قبل از حذف این غذاها با یک کارشناس تغذیه صحبت کنید، زیرا انجام این کار می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.